- Goede dag vandaag -

maandag 19 september 2011

Op een grote paddestoel...........

Tja, even een tussendoortje. Ik zag ze al overal van de haaknaalden komen hier en daar, maar dacht bij mezelf 'nog even niet op mijn haaknaald  met dat heerlijke nazomertje', De paddestoelen . Maar we kunnen er niet meer omheen dat inmiddels toch wel de herfst zijn intrede heeft gedaan. Dus toch maar even met de tijd mee in mijn haakwereldje en deze paddestoel gehaakt.








Vanaf nu haak ik er ook iedere keer standaard een gehaakt naamlabeltje bij. Ik vind het eigenlijk wel stoer overkomen. En ben eigenlijk stiekem ook wel een beetje fan van labeltjes, gewoon omdat het net effe die extra kick geeft.  En om toch net weer eens iets anders te maken als al die standaard bedrukte/geprinte naamlabeltjes (met alle respect). Ik ben er dan ook onzettend trots op. Ga er van de week eens mee aan de slag om wat variaties hier van te maken. (waar niet van he?). 
Wat heerlijk al die uitdagingen vinden jullie ook niet ?





 Het patroon van de paddestoel komt hier hier vandaan





    








Om ieder potje past een jasje


 


Dit kleine schattige Bonne Mamam potje van 5 cm hoogte, staat al een tijdje bij mij op het aanrecht. 
Te wachten tot er iets leuks mee gedaan wordt. Binnenkort meer hierover. Idee voor een jasje?, idee voor een klein haakseltje? voor binnenin (ben eigenlijk niet zo van de miniatuurhaakseltjes, werkt erg om mijn zenuwen) maarrrrrr  wie weet, misschien ook wel weer een uitdaging!!!





groetjes


4 opmerkingen:

  1. Mooie kleur heeft je paddestoel!
    Misschien kun je van je potje ook wel een paddestoel maken; de deksel wordt een enorme hoed en in het potje bv draadjes in herfstkleuren?
    Ach, zo 's ochtends vroeg heb ik nog niet zo veel inspiratie haha, dus zal je et toch zelf moeten bedenken hihi
    Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk idee Angelique. Inmiddels heb ik het potje al een mooi ontwerpje gegeven, alleen rest nu nog even de afwerking en het extraatje van yesss nu ben ik er helemaal tevreden mee moment, haha!
    Dankje voor het delen van je ideevorming.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Monique,
    Dank je wel voor je reactie op mijn blog. De vierkante gebaksdoosjes zijn idd erg leuk hè? En vrij makkelijk te maken. Wrsch komen ze op de markt als zelfmaakpakketjes. Je hebt dan alle materialen meteen bij de hand. Mocht dit niet zo zijn dan geef ik het patroon vrij. Hou mijn blog in de gaten! :-)
    Groetjes
    José

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke site heb jij gemaakt!!! Ik heb gisteren en vandaag ook een begin gemaakt met het maken van een weblog over haakwerkjes.
    Groetjes van Anna

    BeantwoordenVerwijderen